joi, 31 decembrie 2009

Cu forţe proaspete

A fost un an în care, probabil mai mult ca oricînd în ultima perioadă, am încercat să ne descurcăm. Să ciulim urechile la ce ne-ar putea afecta. A fost un an plin de frămîntări politice, dar a cărui lecţie merită însuşită. Ne va ajuta să privim altfel la 2010, nu izolîndu-ne în problemele noastre, ci încercînd să modelăm lucrurile astfel încît să obţinem cît mai mult din ce e potrivit pentru noi.

În perioada asta ne gîndim la bine, ne dorim unii altora bine. O facem poate mai des decît atît, dar acum e momentul exprimării. În plus, facem tradiţionalul bilanţ şi ne fixăm tradiţionalele obiective. E momentul nostru de pace cu noi înşine. De tras aer în piept. De reîncărcat bateriile. De adunat gîndurile bune şi forţele proaspete.

Să aveţi un An Nou cît mai bun !


6 comentarii:

Florin Avram spunea...

Sanatate multa si un an mai bun!

Restaurant Pizzerie Vechile Coline spunea...

www.vechilecoline.ro
Restaurant Pizzerie Vechile Coline Iasi va ofera un meniu select pentru evenimente si mese festive, in cadrul unui ambient nascut din eleganta si meticulozitate.
Va asteptam sa va petreceti atat o seara linistita si deosebita in cadrul ambientului nostru dar si in compania serviciilor noastre de catering.
Festiv - nunti, cumetrii, reuniuni, aniversari, petreceri corporate, revelion, etc.
Corporate - conferinte, receptii, congrese, traning-uri, lansari, intalniri de afaceri, festivitati de promovare a produselor, inaugurari de sedii, etc.

Anonim spunea...

華人影音視訊聊天情人網 -
打手槍 -
情色網站 -
情色網 -
成人網站 -
夢工廠成人影音 -
辣妹聊天室 -
av女優 -
金瓶梅免費影片 -
色情視訊 -
視訊交友視訊秀 -
日本美少女 -
大陸美少女 -
自拍台灣自拍 -
視訊聊天影音聊天 -
美女掰穴 -
淫妹掰穴 -
視訊辣妹 -
18sex -
日本a片 -
火辣美女 -
辣妹妹 -
影音視訊 -
聊天室 -
辣妹視訊 -
18限 -
視訊美女 -
視訊辣妹 -
打炮 -
自慰套 -
情色愛愛 -
女生自慰 -
一夜情 -
台灣色情網 -
口交 -
成人影音聊天 -
成人色情網 -
裸體情色聊天室 -
視訊網愛聊天室 -
辣妹視訊秀 -

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Anunturi Iasi spunea...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
O zi buna va doresc

Masaj erotic Craiova spunea...

si tu la fel, chiar daca au trecut 2 ani