marți, 15 aprilie 2008

Dublă lovitură de imagine pentru PD-L

Cu acelaşi protagonist: Radu Berceanu. În primul rînd, şi-a dat demisia din Senat, ca să se dedice campaniei pentru cîştigarea şefiei CJ Dolj. A anticipat criticile despre folosirea maşinilor de serviciu în preumblări electorale prin ţară, caracteristice inclusiv colegilor lui de partid de prin Parlament... Sau despre atenţia care-i va fi deturnată dinspre legislativ înspre chestiunile punctuale de la el din judeţ. S-a vrut trendsetter într-un subiect sensibil - ţinutul cu dinţii de funcţie, scaun, privilegii - şi cred că a şi reuşit să dea semnalul că primul pas în răsturnarea acestui "mit" poate veni de la PD-L.

În al doilea rînd, a avut grijă să-şi prezinte insistent succesorul în Senat - chiar dacă lumea-i va uita numele în 10 minute, sînt şanse să-şi aducă aminte că la PDL se promovează tinerii şi că lui Berceanu nu-i e indiferent pe cine lasă în urmă.

Cum însă coerenţa e veşnica problemă, văd că restul colegilor aflaţi într-un conflict de interese similar nu-i urmează exemplul. De unde rezultă că ori îi doare-n cot, ori or fi maşinile alea de serviciu foarte comode...

Niciun comentariu: