miercuri, 7 mai 2008

Fără pîine. Doar circ.

Prima ştire de pe Hotnews, miercuri, ora 0.20, sună aşa:

"Veteranii Basescu si Iliescu au confiscat inceputul de campanie
de V.O. HotNews.ro

Plictiseala maxima a primelor zile de campanie pentru alegerile locale s-a evaporat brusc, marti, cand au intrat in scena veteranii bataliei politice, cu temele lor clasice de scandal. Meritul ii apartine presedintelui Traian Basescu si acuzatiilor de lovitura de stat pe care le-a adus predecesorului sau. Acestuia i-au raspuns, pe rand, Ion Iliescu, premierul Tariceanu si fostul prim-ministru Adrian Nastase.
Cei patru le-au demonstrat mai tinerilor candidati la primarii cum suna "adevaratele" discursuri capabile sa-i dezmorteasca, in fata micilor ecrane si pe forumurile online, pe alegatorii activi".

Asta îi dezmorţeşte pe alegătorii activi ?? Cu proiectele, city management-ul, atragerea de bani pentru lucrări, cu discursul mai puţin politic şi mai mult orientat pe soluţii cum rămîne ? Cu tinerii candidaţi spre care se îndreptau privirile alegătorilor activi, sătui de "foşti" între timp reconvertiţi, ce se întîmplă ? De proiecte concrete versus fantezii şi strategii de-o zi ce se alege ? Dacă apetitul alegătorilor activi este încă orientat spre plăcile zgîriate ale lui Băsescu, Tăriceanu şi Iliescu, atunci le doresc audiţie plăcută, blocaţi cu anii în trafic şi admirînd borduri!

Niciun comentariu: