marți, 10 iunie 2008

It's a kind of magic...

De pe vremea cînd cehii dadeau năvală nu numai pe litoralul românesc (încărcaţi cu dulciuri de contrabandă, săpunuri şi ciorapi de damă) ci şi pe ecranele televizoarelor (din pacate, alb-negru).

Centrul Ceh ne obişnuise cu documentarele de luni - producţii interesante, proiecţii prietenoase şi atmosferă intimă (garnisită adesea cu Pilsner Urquell). Surpriza vine însă sub forma unuia din serialele-cult (foarte puţine, de altfel) ale copilăriei mele. Doamnelor şi domnilor, pane Rumburak, reintră în scenă ARABELA !

Detalii aici.

UPDATE: Pentru cei care au prins de veste prea tîrziu, Ana Blidaru de la Centrul Ceh promite, tot la ei pe blog, şi o reluare - "tocmai pentru ca ne-am gandit ca si printre fanii fotbalului se numara si fani Arabela, vom reprograma proiectiile pentru sfarsitul lunii august".

2 comentarii:

Anonim spunea...

TARE !!!!!
Si aici de spus tot : AMINTIRI DIN COPILARIE !! Mi-ai trezit amintiri de mult ingropate in adancurile memoriei...se astepta cu nerabdare episodul, ca pe urma sa se faca comentariile si despicatul firului in 13 la scoala, a doua zi! "ba, da' ce tare ...", "ba, ai vazut ba ce a facut ... " :):):)
Mersi pentru aceste NEW sweet old memories!

Tudor Muşat spunea...

radu nicolae: You're welcome ! :) Intr-una din deplasarile la Praga, facind haz cu niste colegi, am testat reactii pe strada strigindu-ne unul pe altul "pane Rumburaku"... se intorceau capete instant, dupa care urma un zimbet larg... e probabil unul din cele mai bune produse de export ale lor :)...