joi, 27 noiembrie 2008

O stea a Nordului

Nuţi, mai învaţă, Lavinia, fă paşi, Brînduşa, habar n-ai de circ - faceţi loc şi luaţi exemplu ! Senzaţia media a momentului în Statele Unite este nimeni alta decît Sarah Palin.

De bine ce era considerată atît de pe dinafară în toate cele încît a compromis şansele lui McCain la preşedinţie, lui Palin i se solicită acum să apară la toate talk-show-urile, de la Oprah pînă la Jay Leno sau David Letterman, i se cere să scrie cărţi şi să apară în filme, i s-a propus să aibă propria emisiune TV. Dacă ar fi să onoreze toate cele 800 de invitaţii diferite pentru 2009, Sarah ar trebui să se afle cam de 3 ori pe zi la cîte un show sau la vreo dezbatere publică.

Întrebarea e: dacă viaţa, cariera şi prezenţa publică ale lui Palin li se par americanilor atît de interesante, de ce Dumnezeu nu i-au dat mai mult credit în alegeri ?

Oricum, dat fiind că veniturile din petrol ale Alaskai tot scad în ultima vreme, Sarah ar putea da o mînă de ajutor bugetului statului, cînd se va umple de bani din toate angajamentele propuse. Iar dacă stă suficient de mult pe la televizor - poate că de fapt asta i-a lipsit - va fi autoarea altei premiere politice americane, în 2012 - prima femeie preşedinte.


Niciun comentariu: